Įvyko projekto virtuali trečiųjų šalių piliečių akademija baigiamoji konferencija

Balandžio 20 d. Vilniuje, viešbutyje Panorama įvyko projekto Virtuali trečiųjų šalių piliečių  akademija baigiamoji konferencija. Konferencijoje dalyvavo projekto vykdytojai (LINGUA LITUANICA ir BETI), jų svečiai, projekto dalyviai ir partneriai.

Projekto vykdytojai džiaugėsi, kad į konferenciją atvyko Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos vyresnioji specialistė Dovilė Jegerskaitė - Kinaitienė, Vilniaus apskrities VPK Migracijos Valdybos vyresnioji specialistė Ana Daugienė, Valstybinės lietuvių kalbos komisijos pirmininkė Daiva Vaišnienė. Smagu buvo sužinoti apie lietuvių kalbos mokymąsi iš anglų kalbos specialistės, Vilniaus universiteto ir English Teacher centro dėstytojos Hannah Shipman patirties. Nuotolinio mokymosi perspektyvomis bei įžvalgomis dalinosi Nacionalinės distancinio mokymosi asociacijos prezidentė Danguolė Rutkauskienė. Taip pat konferencijos metu pranešimus skaitė e.mokymosi kurso specialistė Irena Stankevičienė bei konfliktų valdymo kursų patirtimi dalinosi sociopsichologas, konfliktų tarpininkas Vytas Stoškus.


Projekto tikslinės grupės atstovai dalinosi savo patirtimi apie mokymąsi projekto kursuose. Jiems buvo įteikti pažymėjimai.