2013 metų naujienos

26

Gegužė

2020

Praktiniai_lietuviu_kalbos_redagavimo_kursai_3_1_1.png

Dėl karantino Kalbos ir kultūros instituto LINGUA LITUANICA organizuojami Praktiniai lietuvių kalbos redagavimo kursai perkeliami į virtualią erdvę. 

Maloniai kviečiame nuotoliniu būdu dalyvauti Praktiniuose lietuvių kalbos redagavimo kursuose redaktoriams, kalbos tvarkytojams, žiniasklaidos, leidyklų darbuotojams, vertėjams ir kitiems kalbos vartotojams.

26

Gegužė

2020

Pradedu_kalbeti_lietuviskai_Pre_A1_.png

Įvadinis lietuvių kalbos kursas „Pradedu kalbėti lietuviškai" (Pre-A1), skirtas tiems, kurie per trumpą laiką nori susipažinti su lietuvių kalba: mažai gramatikos, bet daug žinių, reikalingų kiekvieną dieną, pagal Neringos Jagelavičiūtės-Teišerskienės parengtą mokomąją medžiagą „Pradedu kalbėti lietuviškai“.

15

Gegužė

2020

Learn_Lithuanian_English_Russian_French_Italian_languages_remotely_1_.png

Kalbos ir kultūros institutas LINGUA LITUANICA  maloniai kviečia lankyti italų kalbos kursą pradedantiems su gimtakalbiu italų kalbos dėstytoju Stefano

07

Gegužė

2020

LKD_3.jpg
Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dienos proga Lietuvių kalbos draugija kviečia dalyvauti trečiojoje internetinėje viktorinoje.
Į viktorinos klausimus bus galima atsakyti gegužės 7 d. nuo 00.00 iki 24.00 (Lietuvos laiku) atsidarius šią nuorodą: https://forms.gle/tv6dwAHEbMuwe8Nt9    

 

22

Balandis

2020

genovaite_kaciuskiene_lingua_lituanica.jpg

Kalbos ir kultūros instituto LINGUA LITUANICA dėstytoja prof. dr. Genovaitė Kačiuškienė sako, kad bendrinę kalbą reikia puoselėti ir saugoti ne vien todėl, kad ji neišnyktų, bet ir todėl, kad nesunyktų, nesuprastėtų, kad būtų gyva, turtinga ir vaizdinga. Kviečiame skaityti jos interviu

10

Balandis

2020

su_sv._Velykomis.png

Kalbos ir kultūros institutas LINGUA LITUANICA sveikina su šv. Velykomis. Gražios ir jaukios šventės!

18

Kovas

2020

Paskaitos_grupemis_nuotoliniu_budu_1_.png

Kalbos ir kultūros institutas LINGUA LITUANICA kviečia mokytis anglų, rusų, prancūzų, italų ar lietuvių kalbų grupėmis per Skype programą. 

10

Kovas

2020

intensive_lithuanian_language_summer_courses_lingua_lituanica_3_1_2_Copy.png

Kalbos ir kultūros institutas LINGUA LITUANICA kviečia registruotis į Intensyvius lietuvių kalbos ir kultūros vasaros kursus suaugusiems, kurie vyks 2020 m. rugpjūčio 3-14 d. 

09

Kovas

2020

Visiems_besimokantiems_grupese_galima_mokytis_nuotoliniu_budu_2_.png

Visiems instituto LINGUA LITUANICA studentams, kurie mokosi individualiai ar grupėse, galima mokytis nuotoliniu būdu. Informuosime asmeniškai el. paštu arba telefonu. 

09

Kovas

2020

vaiku_vasaros_kursai.png

Kviečiame vaikus į lietuvių kalbos vasaros kursus! Kaip ir kasmet, vasarą LINGUA LITUANICA institutas rengia kursus vaikams. Pamokos vyksta nedidelėmis grupėmis ir individualiai