2013 metų naujienos

29

spalis

2020

english_language_speaking_club_lingua_lituanica.png

Kviečiame nuotoliniu būdu lankyti Anglų kalbos kalbėjimo klubą su gimtakalbe dėstytoja Edith!  Tobulinsime kalbėjimo ir klausymo įgūdžius, diskutuosime įvairiomis temomis!

29

spalis

2020

Spalis_Lingua_Lituanica_gerumo_menuo_2020.png

Norime pasidžiaugti, kad Lingua Lituanica institutas tęsia gražias tradicijas ir Spalio mėnesį dalinasi gerumu! Šįkart institutas skyrė paramą Maltos Ordino Pagalbos Tarnybos Maltiečių sriubos akcijai.

15

Rugsėjis

2020

RUDENS_SEMESTRAS_LINGUA_LITUANICA_.png

Kalbos ir kultūros institutas LINGUA LITUANICA nuo rugsėjo 15 d. maloniai kviečia mokytis anglų, rusų, prancūzų, italų, švedų ir lietuvių kalbų grupėmis, individualiai ar nuotoliniu būdu. Laukiame Jūsų!

03

Rugpjūtis

2020

Intensyvus_lietuviu_kalbos_ir_kulturos_kursai_pradedantiems_lingua_lituanica_2_.png

Kalbos ir kultūros institutas LINGUA LITUANICA 2020 m. rugpjūčio 3 d. – 21 d. kviečia dalyvauti Intensyviuose lietuvių kalbos ir kultūros kursuose pradedantiems. 

 

03

Rugpjūtis

2020

Lietuviu_kalbos_vasaros_kursai_vaikams_lingua_lituanica_1_1.png

Kviečiame vaikus į vasaros kursus! Kaip ir kasmet, vasarą LINGUA LITUANICA institutas rengia kursus vaikams. Pamokos vyksta nedidelėmis grupėmis ir individualiai

03

Birželis

2020

GK.jpg

„Mokydami kitakalbius lietuvių kalbos esame išbandę daug ir įvairių mokymo platformų, todėl per karantiną beveik nebuvo dėl ko apsispręsti – toliau naudojamės patikrinta ir gerai veikiančia vaizdo konferencija, kai paskaitos vyksta tiesiogiai, arba nuotolinio mokymosi aplinka „Moodle“. Ją pastaruoju metu gerokai atnaujinome. Atsiribojimo metas skatina tobulėti ir ieškoti naujų galimybių. O jų išties daug, tik reikia paieškoti ir priprasti naudotis,“ – „Gimtosios kalbos“ redakcijos surengtame pokalbyje teigė Kalbos ir kultūros instituto „Lingua Lituanica“ direktorė prof. dr. Irena Kruopienė. 

30

Gegužė

2020

pre_a1_1.jpg

Įvadinis lietuvių kalbos kursas „Pradedu kalbėti lietuviškai" (Pre-A1), skirtas tiems, kurie per trumpą laiką nori susipažinti su lietuvių kalba: mažai gramatikos, bet daug žinių, reikalingų kiekvieną dieną, pagal Neringos Jagelavičiūtės-Teišerskienės parengtą mokomąją medžiagą „Pradedu kalbėti lietuviškai“.

27

Gegužė

2020

e_kurso.jpg

Kalbos ir kultūros institutas LINGUA LITUANICA kviečia mokytis anglų, rusų, italų, prancūzų ir lietuvių kalbų nuotoliniu būdu. Laukiame Jūsų!

27

Gegužė

2020

nuotolinis_sakytines_lietuviu_kalbos_kursas_lingua_lituanica_.png

Kalbos ir kultūros institutas LINGUA LITUANICA kviečia nuotoliniu būdu dalyvauti Sakytinės lietuvių kalbos kurse vertėjams, viešųjų ryšių ir TVR darbuotojams.

Praktiniai vaizdo seminarai nuo gegužės 27 d. bus įkelti į nuotolinio mokymosi aplinką Moodle. Kiekvienas dalyvis turės kurso prieigą, kuri galios 7 dienas. 

26

Gegužė

2020

Praktiniai_lietuviu_kalbos_redagavimo_kursai_3_1_1.png

Dėl karantino Kalbos ir kultūros instituto LINGUA LITUANICA organizuojami Praktiniai lietuvių kalbos redagavimo kursai perkeliami į virtualią erdvę. 

Maloniai kviečiame nuotoliniu būdu dalyvauti Praktiniuose lietuvių kalbos redagavimo kursuose redaktoriams, kalbos tvarkytojams, žiniasklaidos, leidyklų darbuotojams, vertėjams ir kitiems kalbos vartotojams.