2013 metų naujienos

29

Lapkritis

2019

Lietuviu_kalbos_kurlturos_kursas._lingua_lituanica.png

2019 m. gruodžio 4 d. Kalbos ir kultūros institutas LINGUA LITUANICA rengia Lietuvių kalbos kultūros kursą. Jis skirtas lavinti TVR žurnalistų, viešųjų ryšių darbuotojų ir kitų kalbos vartotojų  taisyklingą tartį, tobulinti lietuvių kalbos kirčiavimo, intonavimo ir viešojo kalbėjimo gebėjimus.

28

Lapkritis

2019

Praktiniai_lietuviu_kalbos_redagavimo_kursai_1.png

Lapkričio 28-29 d. Kalbos ir kultūros institutas LINGUA LITUANICA rengia Praktinius lietuvių kalbos redagavimo kursus redaktoriams, kalbos tvarkytojams, žiniasklaidos, leidyklų darbuotojams, vertėjams ir kitiems kalbos vartotojams.

28

spalis

2019

Pasiruosimas_I_kategorijos_egzaminui_1_.png

Kalbos ir kultūros institutas LINGUA LITUANICA maloniai kviečia lankyti kursą, padėsiantį pasiruošti I valstybinės kalbos mokėjimo kategorijos egzaminams. Kursas skirtas tiems, kurie jau yra pramokę lietuvių kalbos ir nori laikyti I kategorijos egzaminą. Kurso tvarkaraščiai suplanuoti pagal numatomas egzaminų datas.

21

spalis

2019

lietuviu_kalbos_kursai_lingua_lituanica_1_1.png

Kalbos ir kultūros institutas LINGUA LITUANICA nuo spalio 21 d. maloniai kviečia lankyti lietuvių kalbos kursą pradedantiems. 

07

spalis

2019

Pasiruosimas_I_kategorijos_egzaminui_2_1_.png

Verslo anglų kalbos kursas skitas pažengusiems ir norintiems susipažinti su pagrindiniais verslo terminais, problemomis. Kursas parengtas pagal „Market Leader“ vadovėlį, padės  ugdyti profesinius kalbos įgūdžius, laisviau jaustis darbo aplinkoje ar prie derybų stalo.

23

Rugsėjis

2019

_GOVORYU_PO_RUSSKI.png

Kalbos ir kultūros institutas LINGUA LITUANICA nuo rugsėjo 26 d. maloniai kviečia lankyti Šnekamosios rusų kalbos kursą rytais. 

12

Rugsėjis

2019

I_speak_English_lingua_lituanica.png

Kalbos ir kultūros institutas LINGUA LITUANICA nuo rugsėjo 12 d. kviečia natūraliai ir įdomiai mokytis anglų kalbos. Kursas Kalbu laisvai parengtas pagal National Geographic learning ir Ted talks bendrą projektą: klausomės Ted talks pranešimų, diskutuojame, plečiame žodyną. 

09

Rugsėjis

2019

prancuzu_kalbos_kursai_lingua_lituanica.png

Kalbos ir kultūros institutas LINGUA LITUANICA nuo 2019 m. rugsėjo 23 d. kviečia lankyti Prancūzų kalbos mokymosi klubą MaDAM. Numatomi užsiėmimai pradedančioms ir pažengusioms. 

02

Rugsėjis

2019

autumn_leaves_pattern_192300_1.jpg

Kalbos ir kultūros institutas LINGUA LITUANICA maloniai kviečia registruotis į kursus grupėse ir seminarus.

 

05

Rugpjūtis

2019

screen_2x.jpg

Rugpjūčio 5-9 d. Kalbos ir kultūros institutas LINGUA LITUANICA kviečia į atvirų durų dienas.